top of page
Artboard 1.png

Books

In 2010 verscheen Kirstins eerste boek Fashion Blogs (een co-creatie met Felicia Nitzsche en Elina Tozzi) over de toen opkomende fashion blog trend. Een paar jaar later klom ze met goede vriendin Fidessa Docters van Leeuwen in de pen. Samen schreven Kirstin en Fidessa zes toegankelijke boeken over zelf-bewust-zijn en licht leven: Lichter leven (2013), Zoete Zin (2014), Ik Heb Me Lief en Alles Om Me Heen (2014), Slaapyoga (2015), Borstvoedingsboekje (2016) en Mediteren met je ogen open (2019). Momenteel werkt Kirstin aan haar eerste individueel geschreven boek. Hieronder lees je meer over Slaapyoga en Mediteren met je ogen open.  

818x1200_edited.jpg


MEDITEREN MET JE OGEN OPEN (2019)
Zoek je in deze onrustige tijd naar een eenvoudige manier om stressvolle gedachten te reduceren en meer innerlijke rust te ervaren? Lees dan dit boek. In Mediteren met je ogen open (MMJOO) van Kirstin Hanssen en Fidessa Docters van Leeuwen word je uitgenodigd vandaag nog met mediteren te beginnen en (dit keer) wél door te gaan.

Het boek gaat bovendien nog een hink-stap-sprong verder en laat je zien hoe je zo optimaal aanwezig kunt zijn in netelige situaties. Het beschrijft daarnaast talloze uitdagingen die we allemaal wel eens op ons pad krijgen en geeft waardevolle zienswijzen om dit 'leed' te transformeren. Meditatie als ultieme vorm van Z.E.L.F.Z.O.R.G.

Lees hier de column die Kirstin en Fidessa voor Stressed Out schreven.


Bestel HIER Mediteren met je ogen open. 

MMJOO yoga magazine_edited.jpg
1200x1200_edited.jpg

SLAAPYOGA (2015)
Het is écht mogelijk, van futloos naar herboren. Met slaapyoga sta je met een energiek lijf en helder hoofd weer op. Auteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen hebben de traditionele oosterse methode yoga nidra gemoderniseerd tot een korte, voor iedereen toegankelijke versie.

 

Met één doel voor ogen: relaxen is een mensenrecht! Naast informatie over de positieve effecten van slaapyoga, zoals meer ontspanning en een betere nachtrust, bevat het boek inzichten over hoe we in het drukke dagelijkse leven pauzes kunnen inlassen en ons kunnen opladen. Daarnaast geeft Slaapyoga: stil liggen, luisteren en ontspannen antwoorden op vragen die het schrijversduo in de praktijk zijn tegengekomen.

Met een eenvoudige elf minuten beoefening met het effect van circa drie uur slaap (te downloaden via de link in het boek). Ga liggen en luister om van top tot teen spanningen los te laten. Slaapyoga is simpel en doeltreffend, voor ieder moment van de dag!
Bestel HIER Slaapyoga.

 

unnamed (6)_edited.jpg
2023-04-02 22_43_09-NVIDIA GeForce Overl
unnamed_edited.jpg

+31 6 226 88 803

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page