top of page
unnamed (7)_edited.jpg

About

"Het zijn je gedachten die deze wereld scheppen," zei Boeddha ooit. Daarom schep ik graag rust in mijn hoofd, zodat ik met volle aandacht kan leven en liefhebben. Die focus komt ook terug in mijn werk: opdrachtgevers help ik om de essentie van hun verhaal te vertellen, zonder ruis."

Tijdens haar carrière als journalist en PR Consultant in de mode- en lifestyle branche schreef Kirstin Hanssen in 2010 haar eerste boek over het toen nog opkomende fenomeen modeblogs: ‘Fashion Blogs, From Musings On Personal Taste To Style Reports Around The Globe’.

Een paar jaar later richtte ze met auteur en kunstenaar Fidessa Docters van Leeuwen het bedrijf en de gelijknamige webshop ‘Lightstyle Creations’ op. Tussen 2013 en 2020 schreef het duo zes boeken: ‘Lichter leven’, ‘Zoete Zin’, ‘Ik Heb Me Lief En Alles Om Me Heen’, ‘Slaapyoga’, ‘Borstvoedingsboekje’ en ‘Mediteren met je ogen open’. Inspiratie voor deze titels haalden de auteurs veelal uit hun eigen leven.

Daarnaast organiseerden Kirstin en Fidessa talloze workshops in aansluiting op de thematiek uit Caption de boeken: zelf-bewust-zijn, stressverlichting, zelfzorg, healing, meditatie en bewust leven in de breedste zin van het woord.

In 2016 droeg Kirstin Hanssen als redacteur en coördinator haar steentje bij aan het boek ‘3RD4ALL, How To Create a Relevant Public Space’ van architect Aat Vos.

Anno nu werkt ze als tekstschrijver voor diverse opdrachtgevers en als freelance PR Consultant voor internationaal ontwerpbureau includi. Tussen de commerciële opdrachten door tikt Kirstin aan een nieuw boek.

Kirstin Hanssen is moeder van twee zonen en woont met haar gezin om het hoekje van Amsterdam.

+31 6 226 88 803

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page